Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سنا، روح الله دهقان تصریح کرد: بازار دوباره در حال رشد است، به طوری که در یکی از روزهای هفته گذشته تعداد تراکنش‌های بورس و فرابورس در مجموع به ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار معامله رسید که این میزان حتی در اوج بازار هم وجود نداشت؛ یعنی رکورد جدیدی که نیاز به ظرفیت‌های جدید دارد.

مدیر عامل شرکت مدیریت فناوری بورس افزود: از ابتدای مرداد ماه تاکنون که حجم معاملات در بازار روند صعودی به خود گرفت، در حال توسعه سیستم بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 چرا که پیش‌بینی‌ها حاکی از صعود مجدد بازار بود. همین امر، نیاز به ایجاد ظرفیت‌های جدید داشت. طی چند وقت اخیر ظرفیت‌های جدید هم در سیستم معاملات و هم پس از معاملات انجام شده که پاسخگوی تراکنش‌ها است.

دهقان سایت TSETMC را سایت تولید داخل دانست و گفت: سامانه معاملات از یک شرکت خارجی خریداری  و بخش‌های عمده آن توسط تیم داخلی بازنویسی شد و اکنون ظرفیت آن افزایش یافته است. اما سایت TSETMC از ابتدا توسط همکاران شرکت مدیریت فناوری بورس نوشته شد که همواره با تغییراتی مانند بروز رسانی نرم افزاری و سخت افزاری برای پاسخگویی به فشارهای جدید همراه است.

وی با تاکید بر اینکه توسعه سامانه معاملات و سایت TSETMC متوقف نمی‌شود، اظهار کرد: توسعه زیر ساخت‌ها و بروز رسانی برای سامانه معاملات و سایت متوقف نمی‌شود و برنامه‌های زیادی برای افزایش ظرفیت‌ها وجود دارد. امیدواریم مدیران سیاست‌گذار فرآیند توسعه فعالیت ما را تسهیل کنند و بتوانیم پاسخگوی حجم بالای معاملات باشیم. در دنیای فنی امکان افزایش ظرفیت‌ها به گونه‌ای که کاربران متوجه آن نشوند وجود دارد و طی ماه های اخیر روی این موضوع خیلی تمرکز بودیم.

این مدیر متخصص حوزه آی تی و بازار سرمایه درباره بومی‌سازی سامانه معاملات عنوان کرد: حدود ۳ سال است که برای بومی‌سازی سامانه معاملات شرکت فناوری با برخی گروه‌های دانشگاهی همکاری می‌کند و هنوز هم در حال انجام فرایند آن هستیم. از آنجایی که سامانه معاملات بورسی یکی از پیچیده‌ترین سامانه‌ها در دنیا است باید ابعاد مختلف آن مورد آزمایش قرار بگیرد.

وی افزود: در حال حاضر تست‌های فنی (ظرفیت، مدل انجام معاملات و ...) روی این سامانه انجام می‌شود و مرحله بعدی تست‌های کسب و کار است یعنی افرادی که مسلط به حوزه بیزینس هستند سامانه را آزمایش می‌کنند تا بگویند این سامانه قابل بهره برداری است یا خیر. بنابراین نمی‌توان زمان دقیقی برای اجرای سامانه اعلام کرد.

دهقان به افزایش دو قابلیت جدید در سایت TSETMC اشاره کرد و گفت: اولین ظرفیت ایجاد نقشه بازار بود که حاوی فاکتورهایی از معاملات روز یا ارزش بازار است. یعنی بیننده در یک نگاه شرایط روز بازار را متوجه می‌شود. دومین قابلیت نمودار تعاملی است که بر اساس نظر کاربر باز می‌شود و روی قیمت، تاریخچه یا حجم معاملات نمودار تحلیل‌های تکنیکال نشان داده می‌شود، این قابلیت بنا به درخواست کاربران که خواهان دیدن تاریخچه سهم بودند، ایجاد شد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه امنیت سایت در چه سطحی قرار دارد، گفت: هیچ سایتی نمی‌تواند ادعای داشتن امنیت ۱۰۰ درصدی داشته باشد. وقتی یک سایت را در بستر اینترنت باز می‌کنیم، قطعا مخاطراتی برای آن وجود دارد و ممکن است در هر سطح امنیتی مورد حمله هکرها قرار گیرد. سایت TSETMC هم مستثنی از این موضوع نیست. شرکت مدیریت فناوری بورس تمام تلاش خود برای بالا بودن امنیت سایت از نظر سخت افزاری و نرم افزاری به کار برده است.

دهقان افزود: خودمان تست نفوذهای دوره‌ای روی سایت انجام می‌دهیم که اگر نقطه ضعفی وجود داشت، قبل از سواستفاده دیگران آن را برطرف کنیم. تیم امنیت ما تمام تلاش خود را می‌کند که سایت در مقابل با حمله‌های سایبری وضعیت مطلوبی داشته باشد. از طرفی هیچ اطلاعات محرمانه‌ای روی سایت نگهداری نمی‌کنیم که به واسطه نفوذ فاش شود. این سایت صرفا اطلاعات عمومی را دارد که همه می‌توانند آن را مشاهده کنند. همچنین نهادهای بازرسی باید رتبه امنیت سایت را اعلام کنند، اما تیم ما تمام تلاش خود را بر حفظ امنیت آن دارد.

پربیننده ترین جزییات آخرین تصمیمات در خصوص سهام عدالت/ لزوم ثبت‌نام مشمولان سهام عدالت در سامانه سجام وجود دارد واریز سود سهام ۱۰ میلیون سهامدار با سامانه سجام ارزش سهام عدالت من (۲۲ آذرماه) ارزش سهام عدالت من (۲۳ آذرماه) سهامداران بانک تجارت توجه کنند/ افت «وتجارت» همسو با شاخص کل

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه بازار سهام فرابورس حجم معاملات سامانه معاملات وضعیت بورس وضعیت بورس امروز سامانه معاملات سهام عدالت ظرفیت ها سایت TSETMC

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۲۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از مدت‌ها بحث و گفت‌وگو برای واگذاری سهام دو باشگاه ورزشی بزرگ تهران، اواخر فرودین امسال سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

در همین راستا مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت؛ اگرچه واگذاری این باشگاه چندان به فرآیند واقعی خصوصی سازی شبیه نبود و بیشتر به نظر می رسید که آن‌ها صاحبان فرمایشی جدیدی یافته اند؛ اما به هر جهت در این مزایده هلدینگ بزرگ خلیج فارس ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال را خریداری کرد و کنسرسیوم بانکی، صاحب سهام پرسپولیس شد.

واگذاری سرخابی‌ها تأثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد

برای بررسی تأثیر این واگذاری بر این دو باشگاه و بازار سرمایه، حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه درباره فروش دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به صاحبان جدید آنها در بورس به خبرنگار آنا گفت: واگذاری سرخابی‌ها تاثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد؛ اما خریداران آنها که از شرکت‌های بورسی می‌توانند دوران جدیدی از نظر شفافیت در پیش بگیرند.

وی ادامه داد: این باشگاه‌ها اگرچه بورسی هستند؛ اما شفافیت لازم و افشای اطلاعاتی که در مقررات بورسی هستند را رعایت نکرده اند. به همین دلیل اگر ساختار مدیریتی این باشگاه‌ها بتوانند دستخوش تغییرات مثبت شوند و بر اساس دستورالعمل‌های تیمداری اداره شوند و سیاسی‌کاری از آنها حذف شود، ممکن است که اتفاقات خوبی برای این دو باشگاه و مالکان جدید آنها رخ دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: از جمله مهترین تغییراتی که می‌تواند در روند این دو باشگاه تغییرات مثبتی را پدید آورد، این است که نسبت به دریافت حق پخش بازی‌های این دو تیم اقدام شود. همچنین لازم است که مدیران این تیم‌ها رایزنی‌های لازم برای دریافت حق اتخاذ مستقیم تصمیمات اقتصادی را پیگیری کنند.

مانور‌های مدیریتی دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج می‌کند

وی تصریح کرد: با انجام این نوع مانور‌های مدیریتی می‌توان این دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج کرد. شایان ذکر است که شرکت‌هایی که این دو باشگاه را خریداری کرده اند از نظر توانایی مالی و نیروی انسانی متخصص در شرایطی هستند که می‌توانند وضعیت تأمین سرمایه پولی و نیاز کادر مدیریتی ماهر در این مجموعه‌ها را برطرف کنند؛ از این رو تحول این دو باشگاه کاملاً در دسترس است.

میرمعینی گفت: باید دید که دست مدیران شرکت‌های جدیدی که صاحب این دو باشگاه شده اند تا چه حد در بنگاهداری باز است؛ در غیر این صورت تحول خاصی را در شرایط و درآمد و ارزش سهام این دو باشگاه نخواهیم دید؛ البته طبیعی است که از طرف مالکان جدید با توجه به این‌که بخشی از منابع آنها برای این خرید صرف شده، دخالت‌های ساختاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: این دو باشگاه حالا مالکان پولداری دارند که اگر بتوانند مدیریت مناسبی را اعمال کنند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. حالا فقط می‌توان یک دوره منتظر ماند تا ببینیم مالکان جدید از نظر مدیریت باشگاه و مدیریت مالی چه می‌کنند. مدیر استراتژیک و مدیر مالی مناسب در بدنه مالکان این باشگاه‌ها هست، اما این‌که چقدر دست آنها برای ایجاد تغییر باز باشد، هنوز محل سؤال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • درباره سایت نظامی بوسکومب داون
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • عبور از دژاووی بورسی
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی